Harta kadastrale tirane

Suzuki GSXR racing motorcycles

harta kadastrale tirane Me ato harta Podgorica duhet të shtrihet deri te Rahoveci; me këtë filozofi imperilaiste Franca, duhet të shtrihet deri te dyert e Moskës, sepse Napoleoni ka qenë shumë afër ta aneksojë; me këtë filozofi imperialiste Parisi, (Pallati i Versajit), duhet t` i atkoi Gjermanisë, sepse Bizamarku aty e ka shpallë Bashkimin e Gjermanisë Fieri. Harta e Republikës së Shqipërisë ku ndodhet Komuna Tropojë PERIKLI QIRIAZI GJEOGRAFIA E SHQIPERISE. ZRPP E-Services : Regjistrimi Fillestar : Harta Zk 2297 - Sarandë: Harta Zk 8230 - Tiranë: Harta Zk 8596 - Shkodër Redirecting to https://geoportal. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. b) harta kadastrale, në format shkresor dhe elektronik, c) kartelat. Kthehu te harta. edu is a platform for academics to share research papers. 7843 datë 13. k ka blerë në vitin 2007 një sipërfaqe toke nga pronarët familja Shima, të cilën e ka rregjistruar në ZVRPP Tiranë në zonën kadastrale nr. Zogu i I, Pall Nr 1 ; Kt 1, prane stacionit te trenit Ura Vajgurore Lagja 18 Tetori Rruga "4 Deshmoret" Vlorë Lgj. Shtrihet në fushën me te njejtin emer, në krahun e djathte të rrjedhes së mesme të lumit Shkumbin ne Kadastrale 2014 2015 2015-2014 Harta me çmimet e trojeve për Tiranën dhe 11 qarqe të vendit TIRANE Agjencia e Trajtimit Perditsim, permirsim i parcelave kadastrale, duke perdorur ortofotot e bera me dron dhe berja e planeve te rilevimit. k. – Janë zhdukur regjistrat e viteve 1996-2008 për 4 zona kadastrale. Vendimi i qeverisë, i publikuar në Fletoren Zyrtare, qartëson çmimet e trojeve në të gjithë vendin. 2004. OVERVIEW Hotel Prishtina is located within the heart of the city’s most important business district, few meters from the UN-s headquarters in Kosova (UNMIK). Në praktikën e negociatave midis shteteve për ndarjet kufitare në të mirë të tejdukshmërisë dhe të procedurave shënjohen edhe paraqitja e dokumenteve të të dy palëve, e burimeve të ndryshme, historike, enciklopedike, gjeografike, kadastrale, hidrografike, turistike, ushtarake, të cilat duhet të kenë edhe gjurmë protokollare Harta e bizneseve - Të gjitha bizneset kosovare online. Agjencia për Trajtimin e Pronave ka bërë publike listën me 162 pronat të cilat janë të lira dhe mund t’ju jepen ish-pronarëve. 2013 pËr kalimin e pasurisË sË ndodhur nË zonËn kadastrale nr. 339 mijë lekë. Durrësi e Shkodra më shtrenjtë, më lirë trojet në Sarandë dhe në Vlorë. ZRPP - E-SERVICES Komuna e Farkës is nearby to Lundër and Dallashi. ATP bën me dije se këto prona mund të merrën nga ish-pronarët duke respektuar një radhë të caktuar, për rastin e kompensimit fizik. 02. Qazim Sejdini Kryetar i Bashkise Te nderuar qytetare te Bashkise se Elbasanit,Miresevini ne faqen tone te internetit, Kontakto kryetarin Autori i librit, foli para të pranishmëve për gjyshin e tij, shpalosi harta, vizatime, dokumente të cilat sipas tij, bëjnë të rijetohet një epokë, pa dyshim, jo fortë e njohur nga lexuesit e shekullit XXI. Bashkia Tiranë pritet të miratojë në mbledhjen e ardhshme një marrëveshje sipërmarrjeje me kompaninë Startek, që i jep të drejtë kësaj të fundit të zhvillojë disa prona të Bashkisë në zonën kadastrale 8250, në Rrugën e Kavajës. Informacioni mbi gjendjen juridike shërben vetëm për përcaktimin e titullarit të së drejtës së pronësisë, mbi parcelën ndërtimore të objektit informal, dhe për procedurën e kualifikimit, vetëm për ndërtimin informal që gjendet në kushtet e nenit ndryshuar. Postime mbi Harta e Tiranes shkruar nga lamce. Për zonat kadastrale, që nuk i janë nënshtruar regjistrimit fillestar, ALUIZNI, me marrjen e informacionit nga ZRPP, kryen procedurat e njoftimit publik për 30 (tridhjetë) ditë, në një vend të përshtatshëm për konsultim publik. Banorët e Rrajcës i kanë nisur një letër publike ku denoncojnë vjedhjen dhe shkatërrimin e pronave nga drejtuesit vendorë “Ka një vit që ziejnë fshatrat se grabitqarët po na tjetërsojë dhe grabitin pronat tona kadastrale , po shkatërrojë kullotën e blegtorisë po na grabitin pyllin që e kemi ruajtur si sytë e ballit. 2001 te leshuar nga regjistruesi Mehmet Ramlika, bashkangjitur harta treguese e pasurise. 1735 Gjergjovë,(pjesërisht), Nr. Pra në zonën kadastrale 8330, çmimi i truallit është njësoj si tek Unaza ashtu edhe tek Bregu i Lumit. Nëse Gjykata e Apelit Tirane nuk e gjen të ndërtuar drejt ndërgjyqësinë, nuk mund të rrëzonte padinë dhe ta pushonte atë, por duhet ta kthente për rigjykim, pasi Kodi i Procedurës Civile përcakton rastet e rrëzimit dhe pushimit të padisë. Dokument i lëshuar nga Arkiva e Shtetit në rastet kur dokumentet hipotekore apo kadastrale apo te shpronësimit janë të depozituara tek ky institucion apo çdo dokument tjetër i lëshuar nga institucionet shtetërore që kanë vlerë provuese për hetimin administrativ të çështjes. ALUIZNI dorëzon në ZRRP: verifikimin e gjendjes juridike të pronës ku janë ngritur ndërtimet informale, përditësimin e regjistrit të pasurive të paluajtshme, kartelave dhe hartave kadastrale, sipas blloqeve kadastralë ku janë ngritur ndërtimet informale dhe regjistrimin e lejes së legalizimit dhe të pasurisë së legalizuar. 1949, Helmës Staraveckë, (pjesërisht) Nr. ndodhur në lagjen Besëlidhje , Lezhë. Tabela 2: Kategoritë e tokave sipas komunave2. Asistencë Teknike për Forcimin e Kapacitetit të Ministrisë së Mjedisit në Shqipëri për Hartimin e Ligjit dhe . * Nëse tashmë jeni të rregjistruar në sistemin tonë të taksave, ju mund të hyni në sistem. studiua per percaktimin e Zones Energjetike dhe Industriale te Porto Romanos, ishte 1367 ha, nga keto rezultojne - toke buqesore 1166 ha, - toke pyll 45 ha, - toke pafrut 114 ha Dhe - toke truall 42 ha. Te Dhëna Të Përgjithshme Të Sheshit Të Ndërtimit 1. Drejtoria e Turizmit & Promovimit shpërndan buletinin e përjavshëm informativ “Tirana Kulturore”, Welcome to google maps Vlore locations list, welcome to the place where google maps sightseeing make sense! With comprehensive destination gazetteer, maplandia. Elidona Syla. Traseja e autostradës kalon nëpër tetë komuna dhe 66 zona kadastrale, me sipërfaqe të përgjithshme për tërë trasenë prej 1062 hektarë, prej të cilave në pronësi shoqërore janë 376 hektarë, respektivisht 35. 05. Il comune è formato dall'insieme delle seguenti località: * Farkë Më 27 nëntor 2008 qeveria vendos përfundimisht çmimet e tokës për çdo metër katror në 12 qarqet e vendit. Debati për prejardhjen, gjuhën dhe qytetërimin e tyre vazhdon edhe sot e kësaj dite. Drafti parashikon që në zonat kadastrale 8150, 8160, 8270,8350, 8360, 8380 dhe 8370 çmimi për metër/katror të jetë 34. Pushimin e gjykimit per pjesen tjeter te objektit te padise lidhur me detyrimin e te paditurve per te paguar per perdorimin e sendit. Në të kundërt, jeni të lutur të paraqiteni p A është harta dixhitale një pikë referimi për ndryshimin e procesit të legalzimeve, në mënyrën e matjes, apo shkurtimin e procedurave? Patjetër që do të ketë ndryshim të procedurave, sepse informacioni dixhital do të jetë lehtësisht më i përpunueshëm. al/. Sherbime qe ofrohen prane zyres se Pritjes se Popullit (Hyrja eshte nga pjesa e pasme e godines se Keshillit te Qarkut) - Vertetim pronesie para vitit 1946 -- 1000 leke - Vertetim pronesie pas vitit 1946 -- 1000 leke - Harta e skica planimetrike- kadastrale -- 1000 leke - Vertetime per kategorizimin e tokes, sipas bonitetit -- 1000 leke Shërbime të tjera Harta Bazë të Përpunuara Kategorizim të Përdoruesve REAL-ESTATE Kërkon dhe hedh informacionin dhe vendndodhjen e pasurisë së paluajtshme që administron për shitje, për këmbim apo për blerje. 2011). 11. Zonat Çmimi mesatar i shitjes lekë/m2 sip. 2/93 dhe nr. 12. Lavdim Alliu akuzohet se ka vjedhur disa shtëpi në Librazhd. Rinovimi i Qendrës mjekësore në Prishtinë, peng i moskoordinimit komunal. Kjo do të thotë se të dy hartat janë të ndara në komuna dhe secila komunë e ndarë në zona kadastrale. E mes këtyre të fundit, edhe ajo për shënimin e vijës kufitare me Malin e Zi, që tashmë është top-çështja e ditës në politikën kosovare. Shikoni në internet Harta e Kosovës Harta e Kosovës është një shërbim falas, i cili ofrohet për të gjithë nga Google Maps, i cili është një shërbim i kompanisë Google. 2006. Prej vitesh, thuajse çdo ditë dhe në të njejtën orë të mëngjesit, ai zbriste shkallët e katit të pestë të pallatit parafabrikat, te Jam pronare e ligjeshme e Pasurise 1/188 me siperfaqe 7200 m 2, pasuri e cila ndodhet ne fshatin Qerret, Komuna Golem-Kavaje, regjistruar ne Z V R P P Kavaje, ne zonen Kadastrale Numer 3101, Vol 14, faqe 79 te regjistrit ( bashkelidhur certifikata per Vertetimin e Pasurise ,harta treguese, dhe kartela e pasurise se dt. Apartament me sipërfaqe totale 87. Të paktën kështu është shprehur Drejtoresha e Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të pronës, Sonila Qato. Duket se Kukësi nuk është zgjedhur rastësisht, por sepse bazuar në kriteret e ndarjes së re territoriale është zona më e lehtë për t’u ndarë. Në rrethinën e Shkupit, në defterët osmanë e gjejmë të regjistruar toponimin me formën Malçishte, nga apelativi i shqipes mal+ç+ishte > Malçishte. Në qoftëse nuk merret asnjë ankesë në këtë periudhë të shpalljes, atëherë përditësimet bëhen të përhershme në regjistër. gov. Edhe në këtë kohë Roskoveci është ende fshat i vogël. Drejtori për Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar në Policinë e Shtetit, Lutfi Minxhozi, ka bere sot me dije detaje për publikun, për operacionin policor “RANISHTJA” ku janë arrestuar e ndaluar 10 zyrtarë dhe ish-zyrtarë publikë, si dhe eshte shpallu në kërkim një tjetër zyrtarë Drejtori për Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar në Policinë e Shtetit, Lutfi Minxhozi, ka bere sot me dije detaje për publikun, për operacionin policor “RANISHTJA” ku janë arrestuar e ndaluar 10 zyrtarë dhe ish-zyrtarë publikë, si dhe eshte shpallu në kërkim një tjetër zyrtarë Përditësimet në regjistër shpallen në zyrat vendore kadastrale për një periudhë 45 ditore. Documents Similar To PDF Harta e vleres se tokes. Harta e përgatitur nga Ndërmarrja e Shërbimit Pyjor Sarandë dhe Kadastra e rrethit Sarandë për shtrijen e kësaj prone në kufijtë e shënuar në dokumentacionin e mësipërm si dhe sipërfaqet e tokës sipas zërave kadastralë. 2. info” është portal i profilizuar në fushën e ndërtimtarisë, arkitekturës, trashëgimisë, infrastrukturës dhe përcjelljen e projekteve të rrjedha nga prokurimi publik. Zamir Alushi. Kur vjen fushata […] Listat e pasurive dhe harta treguese afishuan ne zonen perkatese, afati zgjat 90 dite dhe perpilua libri i reklamimeve: Hapi i peste: Çertifikimi i prones, doirezimi i te gjithe dokumentacionit te mesiperm ne Zyrat e Regjistrirmit. gjurmës së projektit në hartën kadastrale, sipas planimetrisë së shpronësimit, të miratuar, dhe të kapitull si: hartë kadastrale, harta të tjera, dokument pronësisë etj. Njësia administrative Farkë është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri. Me vendimin nr. Welcome to the Shpijat Kosoves google satellite map! This place is situated in Durres, Albania, its geographical coordinates are 41° 19' 58" North, 19° 29' 27" East and its original name (with diacritics) is Shpijat Kosovës. Miratohet harta e re e çmimi të tokës për të gjithë territorin e vendit. Kujtojmë këtu se kreu i bashkisë tha para deputetëve në Komisionin e Medias në Kuvend ditën e hënë se punimet po bëhen në zonën B, ndërsa ministrja Kumbaro tha “mes zonës A dhe B”. com enables to explore Vlore through detailed satellite imagery — fast and easy as never before. Per te shpjeguar me qarte po perdorim nje shembull real: Zona e Don Bosko ne Tirane i perket Zones Kadastrale 8310 Tirane. Prona objekt vlerësimi ndodhet rreth 120 km Cmimet e tokave ne Tirane, ne fshatra me shtrenjte. 1/256, me sipËrfaqe 1644 (njË mijË e gjashtËqind e dyzetekatËr) m2, me vendndodhje nË zonËn kadastrale nr. Sipërfaqja në fjalë rezulton e regjistruar në zonën kadastrale 1481, si sipërfaqe toke, kullote, sipas një vendimi të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të paluajtshme me numër 267, të datës 18. TIRANE - Harta e re territoriale e Shqipërisë do të ketë 61 Bashki. 08. Zbardhet harta e çmimeve të kripura. Kerkoni Shtepi, Prona dhe Apartamente te Blini dhe Shisni ose me Qera me GjejShtepi. Deformimi onomasiologjik i Ballkanit është përgjegjësi e pushtuesve mbi territoret shqiptare me harta të dhunshme topografike, me politizime të antroponomeve, toponomeve, hidronomeve dhe vet etnonomeve të vërteta dardhane arbërore illire. Uploaded by. Zmadho Harte Harta e ndarjes kadastrale te Tiranes dhe tabela me çmimet Vendimi i qeverisë, i publikuar në Fletoren Zyrtare, qartëson çmimet e trojeve në të gjithë vendin. Cmimi i References per m2 tek apartamentet ne zonen 8310 eshte 82’000 leke pra rreth 590 Euro. "Qemal Stafa", nr. 908 km2, që ishte më parë. nga sot një pjesë e pronarëve janë të paisur me gjykata e apelit tirane pasi dëgjoi relatimin e gjyqtares Edlira Petri; paditësin Sefer Daçi, i cili kërkoi ndryshimin e vendimit dhe pranimin e padisë; avokatin e shtetit Besnik Kastrati i cili kërkoi lënien në fuqi të vendimit; si dhe bisedoi çështjen në tërësi Jemi kadaster privat i licencuar per gjithe Kosoven dhe bejme te gjitha llojet e puneve gjeodezike, matjen ndarjen e parcelave , nderrimin e kulturave , matjen e ndertesave , percaktimin e kufijve te parcellave ( percaktimin e megjes) , situacione per nevoja te projektimit etj. Harta e tiranes: Forumi: Mp3 : Harta e tiranes : Këtu mund të shikoni rrugët e Tiranës. Harta gjeologjike këtu kishte 16 Janar 2018 Njesi me siperfaqe totale 120. 06. Harta e re me çmimet e tokës, pritet të ulë koston për qytetarët, pasi çmimet rezultojnë me ulje. 8380, tiranë, Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit caktohet organi përgjegjës për administrimin e pasurive nr. Pronat, çmimet për çdo zonë . Nese koordinata ishte 12 Harta e Metropolit Tirane 1:75,000 Z. 95 m2, me numër pasurie 4/144+1-48, volumi 15, faqe 53, zona kadastrale 8632. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s Gjeoportali përmban harta të zonave kadastrale, ndërtesat, numërtimin e sistemit të adresave, monumentet natyrore, zonat e mbrojtura, infrastrukturën rrugore, institucionet arsimore përfshi hartën gjeologjike. Avni Kastrati nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, thotë për Radion Evropa e Lirë se të dhënat për sipërfaqen e Kosovës merren nga Agjencia Kadastrale e Kosovës. Del jashtë funksionit Harta kadastrale e Prishtinës. Por harta e parë kulturore e kësaj treve paraqitet në shekullin e XIX. Komisioni i ekspertëve për matjen e territorit të Republikës së Kosovës, ka siguruar tri harta të punuara nga KFOR-i në vitin 2001, kurse, më 13 dhe 14 shkurt, ky komision ka bërë dy vizita në terren me qëllim të verifikimit të mbulueshmërisë së territorit të Republikës së Kosovës me dokumentacion administrative. Nga Shkëlzen Rrecaj Në Arkivin e Kosovës gjenden dokumente që pak kush është i informuar për rëndësinë e tyre, ku ndër to janë dhe hartat e Kosovës. Now customize the name of a clipboard to store your clips. Harta e Tiranes . 146, datë 20. 3076 Qafë (pjesërisht) Zyra Qendrore e Regjistimit të Policia e Elbasanit ka vënë në pranga një 21 vjeçar nga fshati Gradisht i Lushnjes. Gazeta boton çmimet për metër katror për të gjitha qytetet dhe periferitë e tyre të ndara sipas zonave kadastrale. Ky nuk është çmimi i tregut, pasi në konceptin e vlerës së tregut duhet të ekzistojnë njëherësh një shitës dhe një blerës të vullnetshëm për ta realizuar transaksionin në një datë të caktuar. Bazën motivuese të këtij horonimi a emri të krahinës do kërkuar te hidronimi Drenica, sikundër e provojnë edhe një varg horonimesh të tjera, si Llapi, Anamorave, Anadrini (sll. Nisur nga vlerat shumë të ulëta dhe shumë të larta të çmimeve që burojnë nga harta zyrtare e trojeve në të gjithë vendin, ALUIZN-I do të përdorë çmimet tavan dhe ato dysheme për legalizimin e objekteve për të shmangur kështu vlerat ekstreme. 8380 tË bashkisË tiranË nË pËrgjegjËsi administrimi tË ministrisË sË punËve publike dhe transportit, pËr entin kombËtar tË banesave dhe pËr njË Ndërsa i pari jep informacionin ligjor mbi bazën e të cilit ju bëheni pronar i pronës, i dyti jep informacionin gjeografik të saj, si: harta kadastrale e pronës, adresa ku ndodhet kjo pronë, kush janë kufitarët me të, e të tjera. Shiko pamje 360° Ministria e Mjedisit dhe planifikimit hapësinor agjencia kadastrale e Kosovës. 64, date 11. Dogana e Qafë Thanës është në pronat tona kadastrale të bashkëfshatarëve tanë ku shteti vjel çdo vit miliona euro dhe ne si fshat asnjë lloj të ardhure ,pronarët e kësaj prone asnjë lloj kompensimi, asnjë lloj ndihme por jetojnë në varfëri të tejskajshme . Kategorites . Këto pasuri në harta paraqiten në formën e dunave të rërës dhe janë vendosur në Spille, në zonën midis ujit të detit dhe kufirit perëndimor të tokave bujqësore, kurse në Vile-Bashtovë janë vendosur në brezin ranor ose zona midis ujit të detit dhe tokës moçalore”. Harta Bazë të Përpunuara Kategorizim të Përdoruesve REAL-ESTATE Kërkon dhe hedh informacionin dhe vendndodhjen e pasurisë së paluajtshme që administron për shitje, për këmbim apo për blerje. 1994 “Për regjistrimin e pasurive të paluajtshme”, pronarët e tokës bujqësore të zonës kadastrale 1925 Hamallaj, Sukth Durrës, kanë të drjtë ligjore të paisen me “Certifikatë për vërtetim pronmësie” nga data 18. 11 Vlera e aksioneve, e obligacioneve, e kompensimit financiar, apo e çdo forme tjetër 16 Harta kadastrale e Zones Energjetike dhe Industriale te Porto Romanos Siperfaqja qe u dhe konturet e saj. Në shkurtin e vitit të kaluar ishte propozuar skema që do të përdorej për kompensimin e ish pronarëve, të cilët e kishin klundërshtuar. Zonat e Mbrojtura (Natyrore dhe Historike) Për momentin në Gjeoportalin Kombëtar, mund të aksesohen pa pagesë nga publiku 46 shërbime online të të dhënave Gjeohapësinore në Republikën e Shqipërisë të cilat përfshijnë 2. 2008,v. harta administrative territoriale e bashkive tË shqipËrisË republika e shqipËrisË Harta kadastrale kuadrante e ish-kooperatives ne Shqiperi pas shperndarjes se tokes (shkalle 1:2,500) Hartat e reja kadastrale perbehen nga nje kombinim I hartave topografike origjinale dhe atyre te azhornuara, me kopjet origjinale te pergatitura per zyrat kadastrale te rretheve. Sipërfaqja totale (shfrytëzim + të përbashkëta) është 143 m², sipërfaqja e shfrytëzimit është 123. Çmimi zyrtar për efekt kompensimi në ish-Bllok është 180 mijë lekë, ndërsa me vlerën e re është vetëm 55 mijë lekë. Qeveria i shtrenjton tarifat e pronave të paluajtshme në Tiranë dhe i ul në rrethet periferike. Tirana: Sot kemi patur 1 visitors (1 hits) në këtë faqe! All rights Sherbime profesionale me Kamera, Foto Studio Kristi tel 0682041351. 02. Ky është varianti përfundimtar i miratuar nga Komisioni parlamentar i Reformës Administrativo-Territoriale, i cili mbylli veprimtarinë e tij për herë të parë edhe me pjesmarrjen e PDIU-së, partisë së parë opozitare që thyen bojkotin dhe i bashkohet konsensusit për këtë reformë duke dhënë votën e vetme Shoqata e pronareve “Bregdeti” ne nje leter drejtuar trupit diplomatik ne Tirane kerkojne qe te bejne presion ndaj qeverise per te realizuar zgjidhjen e drejte te çeshtjes se pronesise ne perlen e jugut te Shqiperise. In alliance with Smart Consulting→ -Services for physical and legal persons in the economic and financial field, -Financial and fiscal consultancy, business opening, accounting, -Market research, -Credit analysis, -Human resources recruitment consulting, and updating the economic and financial climate in the country . Situata u acarua, sepse edhe ashtu tensioni ishte i pranishëm. origjinal që disponon arkiva (si harta kadastrale 1:5000, libra kadastrale etj). Ministri në detyrë i PDK-së, Blerand Stavileci, i është kundërpërgjigjur me fakte të reja Kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti, i cili mbrëmë ishte munduar të mbrohej prej kritikave të PDK-së së Fjalë Kyçe: GIS, replikim, databazë, harta dinamike, gjeoinformacion, platformë. 2/121 të zonës kadastrale nr. Regjistro biznesin në Kozzer dhe promovo produktet ose shërbimet tuaja online Harta që u bë, caktoi çmime që, për fat të keq, shkonin në ekstremin tjetër. Pasi u procedua penalisht në gjëndje të lirë në datën 3 korrik, u arrestua në flagrancë nga policia pasi vodhi një celular në banesën e shtetasit L. Brenda 30 ditëve, nga data e miratimit të këtij vendimi, Zyra Qendrore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe Zyra Vendore e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë, në bashkëpunim me Autoritetin Rrugor Shqiptar, të fillojnë procedurat për hedhjen e trupit të rrugës në hartat kadastrale, sipas planimetrisë së Në bazë të ligjit nr. Harta e Qarkut të Elbasanit. duhet t’i bashkëngjiten këtij formulari me emërtimin Aneksi 1. Të plotësojë dokumentet kadastrale të tokës. Gjatë kësaj periudhe të gjitha pretendimet i bëhen të ditura rregjistruesit nëpërmjet një personi të autorizuar i cili ka detyrën të ndjekë dhe të japë shpjegimet e duhura për këtë proces. Shtrirja gjeografike. Evidentohet se paditësi i kundërpditur Sajmir Lala ka blerë nga pjesëtarët e familjes “Bylyku” pesë parcela toke të llojit arë, të ndodhura në zonën kadastrale nr. i) fragmente nga harta e gjendjes ekzistuese të pasurisë/ve; ii) hartat e infrastrukturave inxhinierike ekzistuese në zonë, për identifikimin e pikave të lidhjes, përkatësisht për furnizimin me ujë, largimin e ujërave të zeza, rrjetin elektrik, rrjetin e Skanime, (Plane, Harta, dhe Rastere tjera), Gjeoreferencime, Transformime Digjitalizimie-Vektorizime, Kontroll Kualiteti, Trajnime të rreth 20 Zyrave Komunale Kadastrale, Përgatitja e Hartës Arkeologjike të Kosovës në kuptimin hartografik të saj, "Të tre institucionet pjesëmarrëse në këtë takim, prodhojnë, përdorin apo shfrytëzojnë të dhëna gjeo-hapësinore, harta dhe plane topografike apo tematike, të cilat përbëjnë infrastrukturën e bazës së të dhënave të informacionit. 25 harta kadastrale ne PMU • Harta Treguese e Regjistrimit te te qytetit rreth 300m nga qendra e tij ne veri. Sipas gjasash, është ky rripi i tokës, që u njoht në harta si Dardania deserta ‘Dardania e shkretë’. Harta e Tiranes. 09. 2007,v. Në vitin 1846 ai ka gjithsej 15 shtëpi, ndërkohë kur Luari ka 90 shtëpi, Kurjani 94 dhe Suku 123. 07. Vendbanimet Harta dixhitale vektoriale e ndarjes administrative te Shqiperise permban, ne shtresa te vecanta. . Albania Holidays eshte anetar i: 1 DMC WORLD; Albanian Tour Operators Association; Internationaler Bustouristik Verband; Per te pare te gjitha certifikatat, licensat dhe anetaresine e Albania Holidays, lutemi klikoni ketu Harta fizike e Shqiperise Harta administrative e Shqiperise Harta Topografike SELLMAX Harta e Tiranës Harta qytetesh dhe fshatrash. Banesat dhe trojet, ja taksat . Në çështjen ‘Sharra kundër Shqipërisë,” vendim i cili u mor në nëntor 2015, gjykata është shprehur kundër përpjekjeve të qeverisë shqiptare për të miratuar harta të reja të vlerës së pronës, duke nënvizuar pozicion e saj të mëparshëm se kompensimi duhet të bazohet në vlerën e tanishme të tregut të pronës. B, 43 vjeç në […] Me vendimin nr. Për zonat kadastrale ose fshatrat ku nuk ka patur transaksione për një grup të llojit të pasurisë së paluajtshme, vlera për ato zona është përllogaritur sipas metodës indirekte, duke grupuar kontratat e shitjes në një nivel më të afërt përfshirës si komunë, dhe më pas rrethi, për atë grup të llojit të pronës. Kjo hartë e ëeb–GIS të Pejës e ka të njëjtën vijë të kufirit nga viti 1974-1988-2008-2015. 47 Figura 28 - Aktivitetet Gjate këtyre 45 ditëve të Afishimit Publik, lista e pronave me të dhënat përkatëse dhe Harta Treguese e Regjistrimit, afishohen në Zyrën e Afishimit Publik që ndodhet në një ambient brenda zonës kadastrale. Kjo është bërë e ditur dje nga Drejtoresha e Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, Sonila Qato, e cila, gjatë një konference për shtyp, dha detaje mbi vendimin e ekzekutivit. Në një konferencë për mediat, kreu i qeverisë ka kujtuar listën e 24 dokumenteve që nuk do kërkohen më në zyrat e shtetit por që tashmë do jenë online, që nga certifikatat, vërtetimet per pension, karta e shëndetit, vërtetimi i lejes së drejtimit të automjetit, harta kadastrale, vërtetimet e pronësisë. nr 139 date 13. IV Abstract Figura 27 - Hartë Kadastrale. Shpejtim Bulliqi, kryesues i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, ka raportuar në mbledhjen e Komisionit për Integrime Evropiane. asig. 1999 qe i perket zones kadastrale nr. jpg 4 0 9469 Regjistrim apo fshirje e hipotekës ligjore Ky shërbim elektronik u vjen në ndihmë qytetarëve që të dërgojnë një aplikim për regjistrimin apo fshirjen e hipotekës ligjore. Të nxjerrë të dhëna nga harta gjeodezike. Në vjetarin e Statistikave të Publikuar kohë më parë nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, që i referoheshin të dhënave të Agjencisë Kadastrale të Kosovës, shkruhej se vitin e kaluar sipërfaqja e Kosovës ka qenë 10. Kontrata ka një afat 2-vjeçar dhe përfundon në prill të vitit 2012. 85 m2, Lagja Besëlidhja Lezhe Njësi me sipërfaqe totale 120. Përditësimet në regjistër shpallen në zyrat vendore kadastrale për një periudhë 45 ditore. Gjatë kësaj kohë, Paramithia kishte 470 shtëpi dhe zona përreth ishte konsideruar si kaza, ndërsa Mazreku ishte nahije. m nr 653 date 29. Ambienti është i regjistruar dhe me vërtetim pronësie, pasi zona kadastrale nuk ka hyrë akoma në sistem regjistrimi . Shërbime Publike nga shënimet kadastrale. Paditësi Shoqëria “R&T” sh. TIRANE- Qeveria ka ndryshuar procedurat që do të ndiqen në regjistrimin e pronave që do të legalizohen. – Në 23 raste është evidentuar një sipërfaqe parcelë ndërtimore brenda/jashtë vijës së verdhë e pa legalizuar prej 8207 m2(në total), me një vlerë prej 18,468,003 lekë, (çmimi i tregut referuar zonave kadastrale), duke shkaktuar mungesë të ardhurash në Buxhetin e shtetit për fondin e kompensimit të ish-pronarëve. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s TË DHËNAT E TREGUT TË LIRË TË APARTAMENTEVE NË QYTETIN E TIRANËS SIPAS UDHËZIMIT NR. Eshtë periudha 90-ditore e publikimit të listës së pasurive, sipas pronarëve në zonën kadastrale përkatëse ku ndodhen këto pasuri. 1 Fotografi . 2596 në Marikaj, të individualizuara me numër pasurie dhe sipërfaqe në metra katrorë, me kufizimet përkatëse veçmas për çdo parcelë. Në vendimin i cili është publikuar dje në Fletoren Zyrtare është parashikuar që në ZRPP të regjistrohen edhe lejet e legalizimit, kjo duke mos prekur titullin e pronësisë. pasurie 182/45, volumi 3, faqe 221, me e- Dokument i lëshuar nga Arkiva e Shtetit në rastet kur dokumentet hipotekore apo kadastrale apo te shpronesimit jane të depozituara tek ky institucion apo çdo dokument tjetër i lëshuar nga insititucionet shtetërore që kanë vlerë provuese për hetimin administrativ të çështjes. Është themeluar më 30 qershor 2017 për të qenë pjesë e një tregu medial, jo pak të vështirë në Kosovë. pasurie 446/19, vol 18, faqe 143. TIRANE (2001) Harta me të cilën është pasqyruar prona e kthyer është ajo e vitit para 1991, e jo sipas hartës së Zyrës së Regjistrimit të Pasurisë Si u zbulua skandali i tokave në bregdet Skandali u përfol institucionalisht një vit më parë nga autoritetet lokale të komunës Gosë, ndërsa këtë javë u denoncua në gazetën “Panorama”. 2 milion pasuri të paluajtshme ngastra toke, 745,197 ndërtesa dhe 147,776 rrugë me Kjo i shqetësojë fshatarët malazezë të Velikës, tej Qafës së Çakorrit, sepse pushtetarët e tyre i cytën, duke u thënë se ajo, pra, Bjelluja është zonë kadastrale e Velikës. Meqë të dhënat në harta nuk i takojnë vetëm informacioneve nga baza e AKK-së, organet e hetuesisë duhet të mirren edhe me të dhënat tjera të cilat ka gjasa se janë marrë në formë ilegale edhe prej insitucioneve tjera (qeveritare, vendore dhe të tjera). Të gjitha këto zona janë zona e Piramidës, ish-Blloku, zona e TVSH-së, pas Muzeut Kombëtar dhe gjithë pjesa tjetër që ndryshe njihen si “zonat qendrore” të Tiranës. Asllan Rusi, në rrugën Artan Hoxha Tirane. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied. m nr 1620 date 26. 8150 shkarkoje të plotë në pdf pËr dhËnien e pËlqimit pËr kalimin nË pronËsi nË favor tË ministrisË sË kulturËs, tË sipËrfaqes prej 235 m2, pjesË e pasurisË nr. 2018 Këshilli Kombëtare i Territorit ka miratuar lejen e zhvillimit për objektin polifunksional 13 kate të quajtur “West Residence” me vendodhje Rruga “Ibrahim Rugova”, zona kadastrale 8270 me një distancë 5 metra nga kufiri i territorit të Institucionit të Presidencës , zbatuese e këtij vendimi ''M'u përgjigj sa pronë është e Teatrit, ose do të nxjerr jashtë'', Vokshi debat me kryeregjistruesin e pronave Pas kësaj kohë ata u bënë pjesë e Sanxhakut të Delvinës dhe regjistrim i parë kadastrale e zonës u mbajt në 1551. Në këtë ëeb faqe paraqitet edhe harta e Komunës se Pejës me të gjitha 70 zonat kadastrale. Kur zona kadastrale nuk i është nënshtruar regjistrimit fillestar dhe poseduesi i ndërtimit nuk disponon dokumentacion që provon pronësinë mbi truallin, ALUIZNI vijon procedurat e kalimit të së drejtës së pronësisë, si në rastin e ndërtimeve informale të ngritura mbi truall “shtet”. Agjensia e legalizimeve, ka bere te ditur se per bllokun e 4 mije apartamenteve ne periferi te Tiranes, do Keshtu zona Tirane - Durres - Elbasan cilesohet si zona me e rendesishme industriale ne kete rajon dhe neC gjithe Shqiperine. Cmimet e tokes ne Tirane. 4 për qind dhe pronësi private 686 hektarë, apo 65 për qind. 905 kilometra katrorë, nga 10. 354, Tirane, e rregjistruar ne rregjistrin hipotekor me nr. 8380, Tiranë, sipas pËr dhËnien e pËlqimit pËr kalimin nË pronËsi nË favor tË ministrisË sË kulturËs, tË sipËrfaqes prej 235 m2, pjesË e pasurisË nr. 3, DATË 03. 8150 shkarkoje të plotë në pdf Nga ana e saj ZVRPP-ja, brenda 15 ditëve nga administrimi i kërkesës, dërgon informacionin mbi gjendjen juridike të pronave në bllokun kadastral, në të cilin përfshihen: të dhënat mbi pronarin e pasurisë, harta kadastrale, në format shkresor dhe elektronik dhe kartelat. Qato sqaroi se sipas Gjithashtu valititetin ligjorë këto harta që ne i kemi radhitur në hartat me kufij pjesërisht të cunguara për shkak të mos përfundimit të azhurnimit kadastral mes Kosovës/Serbisë dhe Malit të Zi e konstaton edhe miratimi i tyre në kuvendi krahinor apo kuvendet komunale si dokumente të aprovuara. Uploaded by kaloresiblu Gjej shtepi ne Sarande, Tirane, Durres, Vlore. 8370. 1069 Backë, (pjesërisht), Nr. pasi dëgjoi relatorin e çështjes Fatmir Hoxha, shqyrtoi pretendimet e kërkuesit, që kërkoi pranimin e kërkesës dhe pretendimet e subjekteve të interesuara, që kërkuan rrëzimin e kërkesës, si dhe diskutoi çështjen në tërësi, Ata është dashur të dinë se demarkacioni është shënim i vijës kufitare në terren; se kjo bëhet duke u bazuar në përshkrimin e vijës kufitare dhe në harta topografike me vija kufitare; dhe se kadastri nuk është kriter i vetëm për caktimin e kufijve. b) statusin juridik mbi pronësinë e tokës për të gjitha zonat kadastrale rurale, ku nuk ka përfunduar regjistrimi fillestar dhe rezultatet e këtij regjistrimi nuk janë marrë në dorëzim nga zyra vendore e regjistrimit të pasurive të paluajtshme (ZVRPP). shfrytëz. 2. Na ndiqni. pasuria ne harten treguese te regjistrimit (htr) ne kartelen e pasurise se paluajtshme (kpp) forumi kombetar i Kryebashkiaku Dako dhe ministri Klosi vizitojnë kroçerën “Gemini” Kryetari i bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako dhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi vizituan kroçerën “Gemini”, me të cilën mbërritën në port 699 turistë nga Turqia. Zona kadastrale 1326 ne Burrel me perkufizimet perkatese V-3/231, J-3/231, L- 3/231 dhe P-3/80, date 24. Duke filluar nga viti 1981 e tutje, në publicistikën jugosllave do të nxjerrin krye një varg përpjekjesh revizioniste të historianëve serb, të cilët do të rreken të hedhin poshtë burimin ilir të shqiptarëve, duke mohuar madje edhe rezultatet solide të ilirologëve jugosllavë (Milan Budimir, Henrik Bariç, Radosllav Katiçiç). Tiranë, 1 gusht 2014 - Ministria e Drejtësisë ka menduar të ulë çmimin e tokës truall në të gjithë vendin. Ndërkohë ZVRPP-ja, brenda 15 ditëve nga administrimi i kërkesës, dërgon informacionin mbi gjendjen juridike të pronave në bllokun kadastral, në të cilin përfshihen: të dhënat mbi pronarin e pasurisë, hartën kadastrale, në format shkresor dhe elektronik dhe kartelat. vendim nr. 11 date 20. Nr. Qarku Tirane, ZONA KADASTRALE 3866 YZBERISH, Emërtimi i territorit NJESIA NR. -Janë korrigjuar në pronësi, emrat e 1132 pronarëve ligjorë, zëvendësuar me emra të tjerë. Sheshi i parkimi është i vendosur në pjesën verilindore të truallit i cili kufizohet me rrugën Artan Hoxha gjë e cila shërben dhe si hyrje për You just clipped your first slide! Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Harta Per Token. Harta e re territoriale e Bashkisë Shijak Të dhëna të përgjithshme Zona Gjeografike: Shijaku kufizohet në veri, perëndim dhe jug nga bashkia Durrës dhe në lindje nga bashkitë Vorë dhe Tiranë. TRUALL / SHITJE LINZE,KOMUNA DAJT Prona, është sipërfaqe toke are prej 9500 m². 0 Down votes, mark as not useful. Harta 3: Lartësia mbidetare dhe shtrirja hapësinore e vendbanimeve dhe popullsisë në Komunën e Dragashit Harta 4: Ndikimi i klimës në shtrirjen e popullsisë dhe vendbanimeve të lista emerore e pronareve dhe siperfaqet takuese per shperblim sipas vlerave te truallit bazuar ne v. Bashkia e Tiranës ndan kufijtë me Bashkinë e Vorës, Kamzës dhe Krujës, në verilindje me Klosin, në lindje me bashkitë Bulqizë dhe në jug me Bashkitë Elbasan dhe Peqni, në perëndim me Bashkitë Rrogozhinë, Kavajë, Durrës e Shijak. Krijimi i Hartës Kadastrale do të bazohet në metodikat dhe programet informatike bashkëkohore, dhe do të jetë një model informatik dy dimensional, duke lidhur të dhënat gjeohapsinore me ato alfanumerike në një ambjent GIS, në përputhje me strukturën e të dhënave të sistemit informatik ALBSReP, me të cilin është duke punuar ZRPP. “Ndërtimi. However, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study. Çmimi i referencës për këtë zonë më parë ishte 100 mijë lekë për metër katror, ndërsa bëhet 102 mijë lekë Regjistrimi i pasurive, lista e pronareve qe duhet paraqiten ne ZRPP Afishim publik duke nisur nga dita e sotme, per Regjistrimin Fillestar te Pasurive te Paluajtshme, per Zonen Kadastrale Nr. kakave Kategoritë e tokave/ ha Emri i Komunës Toka djerrina që shfrytëzohen si Hetimi ka nisur rreth një vit më parë, pas disa denoncimeve të bëra në organin e akuzës të shumë familjeve që figurojnë pronarë ose jo pronarë në zyrat kadastrale të qytetit të Kavajës. harta e komunes prishtinë linija te rregullta me autobus kosov tirane; Agjencia Kadastrale me 2 kërkesa, Instituti Sizmologjik me 1 kërkesë, Bashkësia Pasuri e Paluajtshme 1 zrpp, prona, hipoteka, harta,kadastrale 17_m-ekonomise. Të kryejë punime me emërtesën e hartës. Cmimet e tokes Tirane,Lista e cmimeve te tokave ne Tirane. Stoku i apartamenteve ende te pa shitura ne Tirane, pritet te futet ne procesin e legalizimeve. 2008. b) fragmentin e hartës kadastrale të ngastrave që kërkohen për qiramarrje, në shkallën 1:2500, sipas sistemit të regjistrimit të pasurive të paluajtshme, apo 1:5000, sipas hartës kadastrale të DAMT-it, në rastet kur zona kadastrale ku ndodhet toka bujqësore nuk është në sistemin e regjistrimit të pasurive të paluajtshme; Vija kufitare me Malin e Zi në përputhje të plotë me Strategjitë Komuna e Pejës në fund të vitit 2009, kishte filluar zbatimin e një projekti digjital të quajtur GIS Në këtë web faqe paraqitet edhe harta e Ky vërtetim merret ne Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tirane dhe Gjykata e Rrethit përkatës si dhe Gjykata Administrative e Apelit) Dëshmi trashëgimie, nëse ka ndryshuar rrethi i trashëgimtareve Prokurë e nënshkruar nga te gjithë trashëgimtaret e ligjshëm ku si tagër i nevojshëm te jete dhe e drejta për te tërhequr vlerën Kadastrale Shqip 1986/Gauss-Kruger Zone 4 (shifra e pare e koordinates horizontale eshte e hequr psh. Sipas tij, një studim i hollësishëm gjeti se çmi- met ishin në raste të caktuara edhe dh- jetë herë më të ulëta sesa çmimi që cak- tonte harta në zona dhe se blerja reale. Log in with Facebook Comune di Farkë Farkë è un comune dell'Albania situato nel distretto di Tirana (prefettura di Tirana) di 7. com, Portali Fierak Online, Shqiperia, Albania, Fier, fierionline, fieriweb, fieri info Të dhënat e ndryshme digjitale të cilat janë krijuar në të kaluarën, disa profile të terrenit, harta të ndryshme në formë analoge, ortofoto të nevojshme, fotografi nga vizita në Shqiptarët (pellazgët-ilirët-arbërit) për shumë studjues dhe autorë, janë populli më i vjetër në Evropë e më gjerë. HARTA E VENDODHJES (pamje nga google) Tirane. 402 zona kadastrale me 2. Regjistrimi Fillestar në këto 50 Zona Kadastrale, përfshin Regjistrimin Fillestar të rreth 190 mijë pasurive, në zonat urbane, në disa qytete të Shqipërisë. Komisioni që drejton Bulliqi është duke grumbulluar materialeve ato janë të llojeve të ndryshme duke filluar nga ato historike, gjeografike, materiale të ndryshme kadastrale, por edhe njëkohësisht duke kërkuar harta të ndryshme të cilat tregojnë për vijën administrative mes Kosovës dhe Serbisë. Harta e re e pronave Ulet 3-fish çmimi i tokës në Tiranë, ja vlerat në të gjithë vendin Blerina Hoxha Harta e re e vlerës së trojeve në të gjithë vendin, veçanërisht në Tiranë, ka çmime trefish më të ulëta nga ato që aplikohen aktualisht. Harta e Malit të Zi dhe harta e Kosovës e paraqitur në vijim shihet se janë të ndara me njësi të njëjta administrative të punuara me të njëjtat standarde. 3037, Potom (pjesërisht). 4. 8240, Tirane. 2010, TË KRYEMINISTRIT Nr. 75 m² . Ambasadori Cufaj takon Shefat e Misioneve Konsullore të Kosovës në Gjermani e Danimarkë Ambasadori Cufaj vazhdon takimet me homologët në Berlin Tirane, prane stacionit te trenit Njesia Bashkiake Nr 9, Blv. Diku duke e përgjysmuar, diku me afro 30 përqind, apo diku me një përqindje edhe me të vogël, harta e çmimeve ka ndryshuar totalisht. 2018 Këshilli Kombëtare i Territorit ka miratuar lejen e zhvillimit për objektin polifunksional 13 kate të quajtur "Ëest Residence" me vendodhje Rruga “Ibrahim Rugova”, zona kadastrale 8270 me një distancë 5 metra nga kufiri i territorit të Institucionit të Presidencës , zbatuese e këtij vendimi Biografia. Kalimin në pronësi të Bashkisë Tiranë, të njësisë administrative Tiranë, të pronave me numër rendor 1-26, me vendndodhje në zonat kadastrale 8250, 8240, 8190, 8150, sipas formularëve dhe lidhjes 1 bashkëlidhur këtij vendimi, për t’u përdorur në fushën e zhvillimit urban dhe planifikimit të territorit. ligjore, harta) regjistrimi i zona kadastrale 3. 0 PERSHKRIMI Truall i ndodhur ne Zonen Kadastrale 1020, me Nr. Në tabelë kjo përkon me zonën kadastrale 3/1, ku çmimi më parë ishte 75 mijë lekë për metër katror, ndërsa sot bëhet 77 mijë lekë për metër katror, me një rritje prej 2 mijë lekësh për metër katror. com Me vendndodhje ne juglindje te qytetit te Tiranes Komuna Farke permendet qe ne fillim te ketij Shekulli per prodhimin e qeramikes. 95 m2, Lezhë. p. “QYTETIT STUDENTI TIRANE” 1 1. Academia. 921/18 zona kadastrale 2568, e regjistruar në kartelën e pasurisë volumi 6, faqe 131 me sipërfaqe 25146 m 2, si dhe transaksionet që janë bërë më pas mbi këtë pasuri. Drejtoresha e Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, Sonila Qato,ka sqaruar ditën e djeshme gjatë një konference për shtyp, detajet mbi vendimin e ekzekutivit. 5 Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Ina Zhupa ka zbuluar të tjera kulla që kryetari i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj, ka planifikuar të ndërtojë. Me krijimin e Ndermarrjes Bujqesore Është miratuar harta e re e çmimit të tokës për të gjithë territorin e vendit. Mbi këtë hartë vendoset harta e kthimit të pronave, harta 7501-it, harta e ALUIZNI-t harta e vendimeve të gjykatave që i bëjnë ekspertët te dera e secilës zyrë, nuk dua t’i paragjykoj, private, dhe në ZRPPP për disa zona, jo për të gjithë Shqipërinë, kemi konfuzion të jashtëzakonshëm. Ortofoto 8 cm (2015) View: Metadata Shkak janë pasaktësitë me hartat, mungesa e të dhënave kadastrale, djegia e kadastrave në disa qytete, mungesa e bashkëpunimit nga hipotekat apo komisionet e kthim-kompensimit të pronave, deri te pretendimet gjyqësore. 2704, nr. Trajton korrespondencat e Keshillit të Qarkut me institucione shtetërore, private apo individë të veçantë, në lidhje me specifikat e Ky komison ka dorëzuar në hipotekën e Durrësit 48 skica fushe, 14 fletë harta, librin e ngastrave, 14 plansheta origjinale të hartave treguese, 1350 fletë libër ngastre, 7 copë lista e printimit, 408 akte të marrjes së tokës në pronësi etj. Antaresim Albania Holidays eshte anetar i: Albanian Tour Operator Association; 1 DMC World; Internationaler Bustouristik Verband ; Per te pare certefikatat, licensat dhe antaresimet e Albania Holidays, ju lutem klikoni ketu Ky variant ju lejon qe te vleresoni pronen me cmim “me real” . Note: Citations are based on reference standards. Hivzi Islami (Letovicë, Lugi ­ na e Preshevës, 1946), shkollën fi ­ llo ­ re e mbaroi në vendlindje, gji ­ m ­ nazin në Preshevë (1965), ndër ­ sa diplomoi në Fakultetin Filo ­ zofik të Prishtinës, Dega e Gjeo ­ grafisë (1970). 1 Seksioni i parkingut te Autobuzave Harta Kadastrale 16 Janar 2018 Apartament me siperfaqe 87. Ndërkohë ZVRPP-ja, brenda 15 ditëve nga administrimi i kërkesës, dërgon informacionin mbi gjendjen juridike të pronave në bllokun kadastral, në të cilin përfshihen: të dhënat mbi pronarin e pasurisë, harta kadastrale në format shkresor e elektronik dhe kartelat. 85 m2, me numër pasurie 4/144-N5, volumi 15, faqe 1, Zona Kadastrale 8632, ndodhur në Lagja Besëlidhja Lezhë. Eshtë e regjistruar sipas Ligjit të Regjistrimit të Pasurive të Palujtshme, pranë zyrës së regjistrimit Tirana 2, në Zonën kadastrale 2460 ,me adresë Linze, Tiranë . m. This article was last modified 7 years ago × Post comment. Smart Consulting. kufijte e fshatrave komunave bashkive rretheve prefekturave kufijte shteterore Kufijte e fshatrave jane gjeneruar nga hartat e Sistemit te Regjistrimit te Pasurive te Paluajteshme, te rilevuara dhe azhurnuara ne terren. • Pasuria me nr. – Janë grisur 434 fletë regjistrimi pasurie troje, pyje e kullota në 14 regjistra pasurie. Ndikimi i Rregjimit të Pronësisë në Modelin e Zhvillimit të Tokës; Si ndikon fragmentarizimi i pronës në zhvillimin urban Punim në kërkim të grades shkencore Doktor Për caktimin e Ministrisë së Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit organ përgjegjës për administrimin e pasurive nr. Komuna e Farkës, Albania from Mapcarta, the interactive map. map of Albania, view from satellite: share any place, address search, weather, ruler, regions and cities lists with marked capital and administrative centers; streets, roads and buildings photo-panoramas. Sipas ministrit Çuçi, shumë shpejt do të fillojë studimi për këtë qark dhe do të projektohet harta e re sipas kritereve të përcaktuara tashmë. 151 abitanti (dati 2001). harta e vlerës së tokës, kurse për ndërtesat tek VKM per metodologjinë e vlerësimit të pasurive të paluajtshme në 17Republikën e Shqipërisë . 2018 Këshilli Kombëtare i Territorit ka miratuar lejen e zhvillimit për objektin polifunksional 13 kate të quajtur "Ëest Residence" me vendodhje Rruga “Ibrahim Rugova”, zona kadastrale 8270 me një distancë 5 metra nga kufiri i territorit të Institucionit të Presidencës , zbatuese e këtij vendimi Shitet ambient komercial , te Rruga e ”Kavajes” Tirane . Po në këto harta topografike, e hasim të shënuar toponimin me formën Maluk, nga mal+uk, vendbanim që atëherë gjendej në afërsi të fshatit Masuricë të Vranjës. 6,ZONA KADASTRALE 3866 YZBERISH SHPETIM BRAH BRAHAJ Qarku Tirane, Njesia Sipas forumit, harta dëshmon se punimet e projektit “Veliera” po kryhen në zonën A të qytetit. Për përmirësimin dhe përditësimin sporadik të regjistrit të të dhënave për pasuritë e paluajtshme në 5 zona kadastrale në Skrapar, Nr. harta kadastrale tirane